Vaig néixer un matí assolellat de novembre a Palafrugell, l’any 1976.

La meva passió per la música ve de molts anys. A casa, la música sempre ens ha acompanyat. Recordo quan just devia tenir quatre o cinc anyets que el meu avi Àngel, pescador Calellenc d’ofici, ferm i valent em portava de la mà a sentir havaneres a Ca la Raquel i a Can Batlle, les tardes de dissabte i diumenge.

monica

De joveneta vaig començar a estudiar música a l’Escola de Música de Palafrugell.

Sempre he tingut ben clar que volia ser mestra. Quan anava a l’escola i feia EGB a l’hora del pati demanava a la senyoreta si em deixaria anar amb els més petits per ajudar a donar-los l’esmorzar i a canviar bolquers! M’hi passava totes les estones que podia i m’oferien.

Tinc estudis de piano i llenguatge musical de grau mitjà.

Des de l’any 1988 i durant més de 20 anys vaig cantar a la Coral Mestre Sirés  (Palafrugell). Actualment canto amb la Coral Vergelitana (Verges). Cantar és de les coses que més m’agraden. La meva veu és de Soprano.

Havia ballat durant força temps a l’Esbart Dansaire Mestre Sirés de Palafrugell.

Quan va ser el moment vaig anar a Barcelona a estudiar magisteri musical (Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport – Blanquerna. Ramon Llull).

Posteriorment em vaig llicenciar en Psicopedagogia (Universitat Oberta de Catalunya).

Actualment treballo a l’Escola de Música de Palafrugell com a especialista en sensibilització, llenguatge musical i piano. El que més m’agrada és ensenyar música.

Vaig estar a l’Escola Sadako, CEIP Sagrada Família i Escola Nausica de Barcelona.

Experiència i formació professional

 • “Música en família 0 a 3 anys” curs a càrrec de Núria Gibert. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona). Novembre 2016.
 • Cançons i percussions “Curs musical 0-5 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona). Abril 2014.
 • Musicoteràpia pels més petits “Curs musical 0-5 anys” a càrrec de Maria Josep Besson i Eulàlia Abad. Lloc: El Musical de Bellaterra. Febrer 2013.
 • Certificat obtingut als tallers formatius de la Fira de Recursos Pedagògics Musicals. Lloc: Centre de Creació i Difusió Musical de Roca Umbert – Fàbrica de les Arts (Granollers). Octubre 2012.
 • Organitzem una classe amb pares i nens/es “Seminari musical 0-3 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad i Roca. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona), Centre d’educació, recerca i producció musical. Maig 2010.
 • Jazz pels més petits “Seminari musical 0-3 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad i Roca. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona), Centre d’educació, recerca i producció musical. Abril 2010.
 • L’audició dels instruments “Seminari musical 0-3 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad i Roca. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona), Centre d’educació, recerca i producció musical. Juny 2009.
 • Campanes per escoltar “Seminari musical 0-3 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad i Roca. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona), Centre d’educació, recerca i producció musical. Maig 2009.
 • Curs “Música per créixer”, mètode de pedagogia musical de 0 a 3 anys a càrrec d’Eulàlia Abad. (Institut Joan Llongueras, Barcelona).
 • Certificat al curs “ara farem música de Nadal” a càrrec de Laia Pujol. (Seminari Salesià Martí Codolar, Barcelona).
 • Curs de Tècnica Vocal a càrrec de Pilar Páez. Soprano.
 • Taller d’improvisació amb percussions a càrrec del percussionista Ernest Martínez (Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna. Universitat Ramon Llull. Barcelona).
 • Curs de pedagogia instrumental de la flauta de bec a l’escola a càrrec de Magdalena Güell, Jordi Soler, Montserrat Vernet i Lys Vilà amb un total de 30 hores. Curs reconegut com a formació permanent.
 • Certificat de l’Institut Edgar Willems de Lion (França) pel curs intensiu presencial de formació de professors en la seva pedagogia musical realitzat a Lion.
 • Certificat de participació als cursos de formació musical, d’instruments i de música de cambra a l’Association Musicale d’Irigny (França).
 • Certificat de l’Institut Jaques Dalcroze de Genève (Suïssa) pel curs presencial de Formació Professional i de rítmica i solfeig per a nens realitzat a Genève.
 • Certificat del curs Música Assistida per ordinador, a l’Escola de Pedagogia Musical de Barcelona, Mètode Ireneu Segarra, amb un total de 30 hores. Curs dins el marc del Pla de Formació Permanent del Professorat del Departament d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 • Taller de danses d’arreu del món a càrrec de Rah-mon Roma, (Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport – Blanquerna. Universitat Ramon Llull. Barcelona).