Em dic Cristina. Vaig néixer a Palafrugell l’any 1965. Ara visc a Verges, estic casada i tinc dos fills.

M’agrada molt la música, però el que més m’agrada és ensenyar-la.

La meva germana gran, la Rita, de ben petita, quan jo tenia vuit anys, va començar a donar-me les primeres classes de solfeig i piano.

Quan tenia 18 anys vaig estudiar Pedagogia Musical obtenint l’especialitat en Sensibilització Musical, dirigida als infants de 0 a 6 anys a l’Escola de Pedagogia Musical de Terrassa, segons el métode del pare I. Segarra. Més tard, vaig perfeccionar el métode de Z. Kodàly a Keskémet, (Hongria).

cristinaTinc estudis de piano de grau mitjà.

Tinc el títol Professional de Flauta Travessera.

He cantat durant 15 anys a la coral Nit de Juny de Palafrugell. Gaudeixo molt cantant, sempre estic disposada a cantar. La meva veu és Contralt. Durant 16 anys he sigut directora de la coral infantil Els Virolets, en tinc un record especial, tant de formació com de tracte personal.

Actualment treballo a l’Escola de Música de Palafrugell, sóc coordinadora de llenguatge musical, i ensenyo llenguatge musical, sensibilització musical, harmonia, piano i flauta travessera.

Aquest és el sisè any que codirigeixo la Coral Vergelitana (Verges).

Canto a la coral Capella Polifònica de Girona des de fa 10 anys.

Al llarg d’aquests anys he treballat a l’escola de primària Torres Jonama (7 anys), Barceló i Matas (2 anys)…

He treballat també a l’escola bressol Cucut de Palafrugell durant 15 anys, donant classes de sensibilització musical. Per a mi, és un goig haver compartit la música amb nenes i nens de 2 anyets!

Experiència i formació professional

 • “Música en família 0 a 3 anys” curs a càrrec de Núria Gibert. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona). Novembre 2016.
 • Cançons i percussions “Curs musical 0-5 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona). Abril 2014.
 • Musicoteràpia pels més petits “Curs musical 0-5 anys” a càrrec de Maria Josep Besson i Eulàlia Abad. Lloc: El Musical de Bellaterra. Febrer 2013.
 • Certificat obtingut als tallers formatius de la Fira de Recursos Pedagògics Musicals. Lloc: Centre de Creació i Difusió Musical de Roca Umbert – Fàbrica de les Arts (Granollers). Octubre 2012.
 • Curs d’Introducció a la Musicoteràpia: Sensibilització Musical impartit a l’Escola de Música de Palafrugell per la Núria Bonet, membre de l’associació Ressò. Juliol 2012.
 • Organitzem una classe amb pares i nens/es “Seminari musical 0-3 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad i Roca. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona), Centre d’educació, recerca i producció musical. Maig 2010.
 • Jazz pels més petits “Seminari musical 0-3 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad i Roca. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona), Centre d’educació, recerca i producció musical. Abril 2010.
 • L’audició dels instruments “Seminari musical 0-3 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad i Roca. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona), Centre d’educació, recerca i producció musical. Juny 2009.
 • Campanes per escoltar “Seminari musical 0-3 anys” a càrrec d’Eulàlia Abad i Roca. Lloc: El Musical de Bellaterra (Barcelona), Centre d’educació, recerca i producció musical. Maig 2009.
 • Curs “Música per créixer”, pedagogia musical de 0-3 anys a càrrec d’Eulàlia Abad (Institut Joan Llongueres, BCN).
 • Curset d’audició musical Activa amb Josep Manel Vega.
 • A la biblioteca de Palafrugell fent sessions d’AUDICIÓ MUSICAL per a pares i mares amb nens amb edat de 0 a 3 anys.
 • Universitat de Girona al departament de Magisteri musical he participat activament fent classes pràctiques per a nens de P2-P3-P4 i P5.
 • Durant el curs 2002-2004 he estat membre de treball de les audicions musicals que s’han portat a terme a les biblioteques de la demarcació de Girona creades per la Diputació de Girona.
 • Pep Baucells (improvisació), Ricard Gili (Jazz), E. Willems (pedagogia musical), Ludovica Mosca (piano amb temes de Haydn, Bach…), Benjamí Santacana (piano), Ultano Gómez (curs de notació musical programa FINALE), L’ E.P.M. (danses), L’ E.P.M. (audició), L’ E.P.M. (improvisació), L’ E.P.M. (tècnica vocal), L’ E.P.M. (direcció coral), Ara farem Música (música per a nens de 12 mesos a 4 anys)…

Gaudint de la música, treballant acuradament, aprenent contínuament… i aquesta és la meva petita història de música.